Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert - Cello / Hammondorgel

Dato
Fredag d. 13. september 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted
Forchhammersvej 12A, 1920 Frederiksberg C
Medvirkende
Anders Koppel og Henrik Dam Thomsen
Pris
gratis

Henrik Dam Thomsen. Solocellist i DR Symfoniorkesteret og en af vore førende cellister - kammermusiker og solist, bl.a. i musikken til Lars von Triers film. Anders Koppel, komponist af utallige værker og legendarisk Hammondorganist med en fortid i Savage Rose,Bazaar og det vedvarende, tætte samarbejde gennem mange år med sønnen Benjamin. 

Makkerskabet mellem Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel strækker sig over 25 år og har omfattet utallige projekter, bl.a. i Koppels musik til cross-over ensemblet Mad Cows Sing, til Copenhagen Cello Quartet, i operaen Rebus, i filmmusik, på koncerter og indspilninger. 

 Ved koncerten i Sankt Markus kirke vil de to musikere nu virkeliggøre en gammel, fælles drøm: at spille duo – de to alene. Den unikke sammensætning af cello og Hammondorgel fylder rummet med en særlig og anderledes skønhed. De to musikeres individuelle virtuositet vil blive forløst i nye inspirerede klange, både i det intime sammenspil og i en større symfoniske bredde. Repertoiret vil for en stor del bygge på Anders’ kompositioner, men vil også rumme mere frie passager, der fanger selve øjeblikkets følelse – samt lidt nøje udvalgt anden musik. Publikum vil opleve intens rytmik og landskaber af melodi fremført på to populære instrumenter, cello og orgel, af to musikere, der begge synger på deres instrument.